Google Plus (G+ veya Google+) Hesabı Nasıl Silinir?

Google Plus (G+ veya Google+) Hesabı Nasıl Silinir

Google+ Hesabınız varsa ve bu hesabı silmek istiyorsanız yapacağınız işlem oldukça basit.

Google+ profilinizi silmek için sırasıyla bilgisayarınızda veya mobil cihazınızda http://plus.google.com/downgrade adresine gidin ve burada kullanıcı adınızı/şifrenizi girerek oturum açın.

Sayfanın en alt kısmında “Gerekli” ifadesinin yanındaki onay kutusunu işaretleyin. Bu işlemi yaptıktan sonra sil deyin Google+ hesabınız silinecektir.

Google Plus (G+ veya Google+) Hesabı Nasıl Silinir-2

(Google Güvenli Arama Nedir? Nasıl Açılır?)

Bilmeniz Gerekenler

  • Google profilinizde bulunan çevreleriniz silinecek. Ancak çevrenizde ekli kullanıcılar rehberinizde kalmaya devam eder.
  • Kullandığınız ‘+1’ işaretleriniz silinecektir.
  • Google profiliniz ile yaptığınız yayınlarınız ve yorumlarınız silinecektir.
  • Paylaştığınız yorumlar ve yayınlar kullanıcılar ve topluluklar tarafından görülemeyecek.
  • Profil bilgileriniz silinecek.
  • Google profillerinin sosyalleşme ve paylaşma özellikleri diğer Google servislerinde sizin için kalıcı olarak devre dışı bırakılacak.
  • Google profilinizi sildiğinizde fotoğraflarınız silinmeyecek.
  • Fotoğraflarınız silmek istiyorsanız Picasa Web Albümleri https://picasaweb.google.com/lh/myphotos?authuser=0 hizmetine gidin.
  • Bağlı hesaplarınız devre dışı bırakılacak.
  • Google Talk ve Gmail hizmetlerinde bulunan sohbet arkadaşlarınız silinmeyecek.
  • Profilinizi sildiğinizde yerel incelemeleriniz silinmeyecek. Gizli bölümüne aktarılacak. Bu incelemelere Google Haritalar servisinin ‘Yerlerim’ kısmından ulaşabilirsiniz.
  • Profilinizi sildiğinizde profilinizle oluşturduğunuz sayfalar silinmez.
  • Sayfaları da silmek istiyorsanız önce sayfaları sonra profilinizi silebilirsiniz.

Şu anda yönettiğiniz tüm sayfaları yönetmeye devam edebilirsiniz. Adınız ve e-posta adresiniz, yönettiğiniz herhangi bir sayfanın sahibine ve diğer yöneticilerine görünür durumda olacak. Ayrıca sayfanın ayarlarından, söz konusu sayfanın yöneticisi olarak kendinizi kaldırabilirsiniz. Bunu yaptığınızda artık bu sayfa adına işlem yapamaz veya yönetimle ilgili herhangi bir işlem gerçekleştiremezsiniz. Ancak, tüm geçmiş yayınlarınız, yorumlarınız ve diğer işlemleriniz aynı şekilde kalır.

Google Plus profilinizin bağlı olduğu Youtube hesabı profilinizle birlikte silinir. Herkese açık profiliniz silinecek. Bu silinme Google hesabınıza bir etki etmez, sadece Google+ hesabınız silinir. Google Plus hesap silme işlemi bu kadar.

 

Kaynak:
Bu yazı 194 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak

Zyxel Modem İnternet Sorunu Çözümü

Bazı Zyxel modem kullanıcıları internete bağlanma konusunda sıkıntılar yaşamaktadır. Bu yazımızda

0 8 3 Aralık 2016
Teknoloji dünyasında bilgisayar ve akıllı telefon kullanıcılarının sık karşılaştığı problemlere ait çözümleri sitemiz içeriğinde kolayca bulabilirsiniz.Eklenen/Alıntı yapılan kaynaklar konusunda çok hassasız. Telif ihlali olarak gördüğünüz içerikleri, tanıtım yazısı ve diğer istek/önerilerinizi teknolojidolabi@yandex.com adresine bildiriniz.

TeknolojiDolabı - akıllı telefon, android, ios, sosyal medya, bilgisayar, donanım, internet, oyun, nedir, nasıl çalışır