1. Ana Sayfa
  2. Sosyal Medya
  3. Instagram Rehber Senkronizasyonu Nasıl Kapatılır?

Instagram Rehber Senkronizasyonu Nasıl Kapatılır?

Instagram Rehber Senkronizasyonu Nasıl Kapatılır?

Instagram size daha iyi öneriler sunabilmek için rehberinizde bulunan tüm kişileri uygulama ile senkronize ederek, hesabınıza kaydetmektedir. Instagram rehber senkronizasyonu kapatmak ve senkronize dilen kişileri silmek için yazımızdaki adımları takip edebilirsiniz.

Instagram, bu özelliği daha fazla arkadaş eklemek ve yakın kişileri bulmak için kullanıcılarına sunmuştur. Bu özelliği kullanarak rehber senkronizasyonu yapabilir veya senkronizasyonu kapatabilirsiniz.

Instagram rehber senkronizasyonu kapatmak için;

Instagram Rehber Senkronizasyonu Nasıl Kapatılır?

  1. Profilinize gitmek için simgesine veya sağ alttaki profil resminize dokunun.
  2. Sağ üstteki üç çizgi simgesine ve ardından en altta bulunan Ayarlar‘a dokunun.
  3. Ayarlar kategorisi içerisinde “Hesap” bölümüne ve Rehber Senkronizasyonu‘na dokunun.
  4. Rehber senkronizasyonunu kapatmak için Rehberini Bağla‘nın yanındaki simgeye dokunun.
  5. Bağlantıyı Kes‘e dokunun.

Senkronize edilmiş kişiler nasıl silinir ?

  1. Buradaki Linke tıklayın veya Ayarlar > Kişileri Yönet seçeneklerini takip edin.
  2. Rehberinizden eklenen tüm kişileri bu ekranda görebilirsiniz.
  3. Kişileri silmek için “Tümünü sil” seçeneğine tıklayın.
  4. Kişileri silme işlemine onay verin.
İşlemden sonra rehberinizden eklenen tüm kişiler silinmiş olacaktır. Bu durum takip veya takipçi durumunuzu etkilememektedir.
Yorum Yap