Instagram’da Fotoğrafları Sadece Seçtiğiniz Kişilere Gönderme

Instagram’da Fotoğrafları Sadece Seçtiğiniz Kişilere Gönderme

instagram_

Paylaşmak istediğiniz fotoğrafların kişisel yayın akışınız veya başka bir deyişle zaman tüneliniz üzerinde görüntülenmesini istemiyorsanız, fotoğraflarınızı doğrudan seçeceğiniz maksimum 15 kişilerle paylaşabilirsiniz. Bu şekilde paylaşmış olduğunuz fotoğrafların sıradan paylaşımlarınızla yayın akışında görünmemesi dışında hiçbir farkı yoktur. Arkadaşlarınızla diret olarak paylaşmış olduğunuz fotoğraflarınızı sadece paylaştığınız kişiler görüntüleyebilir, beğenebilir ve fotoğrafın altına yorum yazabilir. Ayrıca paylaşmış olduğunuz fotoğraflar herhangi bir şekilde arama sonuçlarında görüntülenmeyecektir ve istediğiniz zaman kolayca bu fotoğrafları silebileceksiniz.

instagram-direct-2

Instagram üzerinde yer alan bu güzel özelliği kullanmak için yapmanız gereken şey oldukça basit. Resim çekme ve düzenleme işlemini tamamladıktan sonra paylaşma sayfası üzerine geldiğiniz zaman, öncelikle sağ üst bölümde yer alan “Direct” seçeneğini seçmelisiniz. Ardından liste şeklinde karşınıza gelen arkadaşlarınızdan fotoğrafı göndermek istediklerinizin isimlerinin sağ tarafında yer alan seçme butonuna dokunarak tek tek seçmeli ve seçme işlemi tamamlandıktan sonra fotoğrafınızı göndermek için ileri sekmesine dokunmalısınız.

Yorum Yap