Silinen Gmail Kişileri Nasıl Geri Yüklenir?

Silinen Gmail Kişileri Nasıl Geri Yüklenir?

Silinen Gmail Kişileri Nasıl Geri Yüklenir

Google Rehberi tüm arkadaş ve iş ilişkilerinizin adreslerini ve iletişim bilgileri saklamanız için fazlasıyla depolama alanına sahiptir. Ancak ne yazık ki, kimin ekleneceği konusunda pek titiz davranmamakla birlikte saklamayı planlamadığınız bilgilerle sizi baş başa bırakıyor. Eğer rehberinizden birkaç bilgi silmeye karar verdiyseniz ve adresinizden yanlışlıkla silmemeniz gereken bir adresi sildiyseniz üzülmeyin. Gmail Rehber menüsünden gizlenmiş bilgileri geri kazandırma özelliğine sahip.

Gmail menü.

gmail-1

Adım 1: Sol üst köşede Gmail’in yanındaki ok işaretine tıklayın ve rehber seçeneğini seçin.

Rehber Kısmından Daha Fazla Seçeneğine Tıklayın

gmail-2

Adım 2: Daha fazla butonuna tıklayın ve oradan da kişileri geri yükle seçeneğini seçin.

Geri Yükleme Zamanı Seçiniz

gmail-3

Adım 3: Son 30 gün içerisinden bir zaman dilimi seçin ve geri yüklemeye tıklayın.

Silinmiş, birleştirilmiş ya da düzenlenmiş kişileriniz seçtiğiniz zaman noktasından geri yüklenecektir.

Yorum Yap