Swarm Hesap Silme Nasıl Yapılır?

Swarm Hesap Silme Nasıl Yapılır?

Günümüzde bir çok kullanıcının online yer bildirimi yapmak için tercih ettiği uygulama olan Swarm‘daki hesabınızı tamamen silebilirsiniz.

Peki, Swarm hesabı silme işlemi nasıl yapılıyor?

Diğer sosyal medya uygulamalarından alışık olduğumuz hesabı geçici olarak Swarm hesap dondurma özelliği Swarm tarafında bulunmuyor. Bu rehberimizde Swarm hesabını silmek veya swarm hesap kapatmak için neler yapmanız gerektiğini anlatıyoruz.

Swarm hesap silme nasıl yapılır?

Öncelikle tablet, telefon gibi mobil cihazlardan Swarm hesabını silmenin mümkün olmadığını belirtelim. Swarm hesabınızı silmeniz için yapmanız gereken adımlar şu şekilde;

– Bilgisayarınızın internet tarayıcısı üzerinden Foursquare adresine giriş yapın.

– Daha sonra, swarm hesap silme linki olan bu bağlantı üzerinden  hesap silme sayfasına ulaşın

– Siteye Swarm hesap bilgileriniz ile giriş yapın.

– Giriş yaptıktan sonraki açılan sayfada “Foursquare ve Swarm’dan neden ayrılıyorsun?” sorusuna sizin için uygun olan bir cevap verin.

Swarm Hesap Silme Nasıl Yapılır1

– Sayfanın altında bulunan “Delete Account” butonu ile hesabınızı silin.

Ayrıca, Facebook ile giriş yapmış ve “Delete Account” butonunu göremeyen kullanıcıların hesapları için şifre belirlemesi gerektiğini de belirtelim.

Swarm’da Mesaj Silme Nasıl Yapılır?

Yorum Yap