Tumblr Hesabı Nasıl Silinir ?

Tumblr Hesabı Nasıl Silinir

ABD merkezli sosyal ağ ve blog sitesi Tumblr Hesabı Nasıl Silinir, Tumblr hesap kapatma nasıl yapılır yazımızda bulabilirsiniz.

Tumblr, tumble ve blog kelimelerinin birleşiminden meydana gelmiştir. Tumblr’ı diğer blog paylaşım sitelerinden farklı kılan, hızlı, herkes tarafından kullanılabilen ve basit olmasıdır. Blogger, WordPress, Blog.com gibi birçok servise nazaran Tumblr çok daha basit bir kullanıma ve sadeliğe sahiptir. Tumblr hakkında daha detaylı bilgileri Tumblr Nedir yazımızda bulabilirsiniz.

Tumblr hesabınız varsa ve Tumblr hesabınız varsa ve Tumblr hesap silme istiyorsanız, Tumblr hesap kapatmanın nasıl yapılacağını ile ilgili bilgi ve işlem adımlarını sizlerle paylaşacağız.

Uyarı : Tumblr silmeden önce;  Facebook’ta ve Instagram’da olduğu gibi Tumblr hesabı dondurayım daha sonra belki açarım gibi bir durum Tumblr’da yoktur. Tumblr hesabını tamamen sildiğiniz taktirde hesabınızın içinde bulunan resimleriniz, temalarınız, beğenileriniz, iletileriniz, mesajlarınız ve bloglarınız bir daha geri döndürelemez şekilde silineceğini bilmeniz gerekmektedir. Eğer kredileriniz var ise onlarda Tumblr hesap kapatma işleminden sonra silinmiş olacaktır.

Tumblr Hesabı Nasıl Silinir ?

Aşağıdaki Tumblr hesap silme linki‘ne tıklayın.

.:: Tumblr Hesap Silme Linki

Daha önceden hesabınıza giriş yaptıysanız otomatik olarak Tublr hesap silme ekranı karşınıza gelecektir.

Tumblr Hesabı Nasıl Silinir

Bu ekranda üst tarafa e-postanızı alt tarafa parolanızı girip “Her şeyi sil” butonuna basarak Tumblr Hesap Silme işleminizi gerçekten yapmak istediğinizi teyit etmiş oluyorsunuz.

Her şeyi sil” butonuna bastıktan sonra karşınıza gelecek olan ekran size Tumblr Hesap Silme işleminizi başarılı olarak gerçekleştirmiş olduğunuzu bildirecektir. Eğer bu ekran gelmediyse bir yerde yanlış yapmışsınız demektir.

Tumblr Hesabı Nasıl Silinir

Tumblr hesap silme işlemini gerçekleştirdikten sonra, tamamen silinen blog URL’sini bir daha kullanamayız. Eğer blog sayfası sadece bize ait ise sayfamız silinmiş, takip ettiğimiz blog sayfalarının da üyeliğinden çıkmış oluyoruz. Fakat kullandığınız e-posta ile tabii ki yeni bir blog sayfası açabilir ve kullanabilirsiniz.

Tumblr Hesabı silme geri alınabilir mi?

Kalıcı olarak Tumblr kapatma işlemi yapmışsanız geri yükleme yapamazsınız.

  • Geri yükleme yapmak için tekrar profil penceresinden “Silinen Bloglar” kısmına girmemiz gerekmektedir.
  • Sonrasında ise geri yüklemek istediğimiz bloğu seçip, “Silme işlemini geri al” kısmına tıklıyoruz.

Böylece Tumblr hesap silme işlemini geri almış oluyoruz.


Sosyal ağlarda hayatımızın her anınını paylaşıyoruz. Peki bu denli bağlı olduğumuz sosyal medya ortamında En Çok Aktif Kullanıcıya Sahip 10 Sosyal Ağ hangisi ?

İlgili Yazılar

1 Yorum

Hüseyin  -  12 Aralık 2019 / 21:32

Çok işime yaradı tşk

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hızlı yorum için giriş yapın.

Kayıt Ol

Zaten üye misiniz? Giriş Yap

Giriş Yap

Henüz üyeliğiniz yok mu? Kayıt Ol

- - - -
DMCA.com Protection Status