LinkedIn ’de Profil İnceleme Bilgileri Nasıl Kapatılır?

LinkedIn ’de Profil İnceleme Bilgileri Nasıl Kapatılır? 1

Diğer insanların LinkedIn’deki profillerini incelemek için bir sürü nedeniniz olabilir. Belki çalışmak istediğiniz iş yerindeki personel kadrosunu araştırmak isteyebilirsiniz, belki de iş arkadaşlarınızın iş geçmişlerini incelemek isteyebilirsiniz ya da sadece insanların çalışırken neler yaptıklarını merak eden birisinizdir. İşte bu bilgilerin hepsine ulaşmak LinkedIn sayesinde artık çok kolay.

Ancak ne yazık ki, LinkedIn aranan profillerin paylaşımı konusunda çok ısrarcı. Bir profili incelediğinizde profil sahibi LinkedIn hesap türüne bağlı olarak incelemenizle ilgili bir e-posta ya da uyarı alabilir. Eğer bunun olmasını istemiyorsanız, hesap ayarlarınızdan bir düzenleme yapmak zorundasınız. Nasıl mı?

Adım 1: LinkedIn’de sağ üst köşede ki menüye gidip (resminizin olduğu yere) tıklayın daha sonra Gizlilik ve Ayarlar’ı seçin.

Adım 2: Siz başkalarının profilini görüntülediğinizde onlar ne görür? sekmesine tıklayın.

Başkalarını İncelerken Onların Sizin Hakkınızda Ne Göreceğinizi Seçme

Adım 3: Tavsiye edilen genel kısmı ya da anonim profil kısımlarından birini seçerek değişikliği kaydedin.

Şimdi bir profil görüntülerken, bilgileri sadece siz bileceksiniz. Siz bu özellik hakkında ne düşünüyorsunuz? Varsayılan olarak bu uygulamanın kullanımına imkân sağlanmalı mı?

Başka Yazı Yok

Kayıt Ol

Zaten üye misiniz? Giriş Yap

Giriş Yap

Henüz üyeliğiniz yok mu? Kayıt Ol