WhatsApp Hesabı Nasıl Silinir?

Son güncelleme: 27 Haziran 2016

WhatsApp kullanımını bırakan kullanıcıların büyük bir bölümü WhatsApp hesaplarını silmiyor. Kişisel bilgilerin yer aldığı WhatsApp hesabı gizlilik açısından kullanımı bırakıldığı zaman silinmesi gerekiyor. Peki WhatsApp Hesap Silme İşlemi Nasıl Yapılır?

WhatsApp Hesap Silme İşlemine başlamadan önce, eğer hesabınızı silerseniz hangi verileri kaybedeceğinize bakalım.

WhatsApp hesap silme işleminden sonra neleri kaybedeceksiniz?

– Telefon numaranız artık WhatsApp’a kayıtlı olmayacak.

WhatsApp hesabınız, arkadaşlarınızın WhatsApp favoriler bölümünden kaldırılacak.

– Tüm WhatsApp gruplarından otomatik olarak çıkacaksınız.

WhatsApp sohbet ve medya bilgileriniz silinecek.

– Tüm WhatsApp yedekleriniz silinecek.

WhatsApp ödeme bilgileri, sunuculardan çıkartılacak.

WhatsApp Hesap Silme İşlemi Nasıl Yapılır?

WhatsApp uygulamasını açın.

WhatsApp uygulamasının alt bölümünde yer alan “Ayarlar” sekmesine tıklayın.

– WhatsApp ayarlar ekranında “Hesap” seçeneğine tıklayın.

WhatsApp Hesap Silme İşlemi Nasıl Yapılır-1

– WhatsApp Hesap bölümünden “Hesabımı Sil” seçeneğine tıklayın.

WhatsApp Hesap Silme İşlemi Nasıl Yapılır-2

WhatsApp Hesabımı Sil seçeneğine tıkladıktan sonra karşınıza WhatsApp hesabınızı kullandığınız telefonu numaranızı girmenizi isteyen bir ekran çıkacak.

WhatsApp Hesap Silme İşlemi Nasıl Yapılır-3

Bu ekrana telefon numaranızı girin ve “Hesabımı Sil” seçeneğine tıklayın.

Yukarıdaki işlemleri uyguladıktan sonra WhatsApp hesabı kalıcı olarak silinir.

Facebook Hesabı Kalıcı Olarak Nasıl Silinir?
Twitter Hesabı Kalıcı Olarak Nasıl Silinir?
Instagram Hesabı Nasıl Silinir?
Swarm Hesabı Nasıl Silinir?
Linkedin Hesabı Nasıl Silinir?
 Pinterest Hesabı Nasıl Silinir?

Başka Yazı Yok

Kayıt Ol

Zaten üye misiniz? Giriş Yap

Giriş Yap

Henüz üyeliğiniz yok mu? Kayıt Ol