Facebook Zaman Tüneli’nizde Sadece Siz Paylaşım Yapın

Facebook Zaman Tüneli’nizde Sadece Siz Paylaşım Yapın

Facebook Zaman Tüneli’nizde Sadece Siz Paylaşım Yapın

Facebook profilinizdeki içeriklerinizi olasılıkla tüm arkadaşlarınız görüntülüyordur. Dolayısı ile arkadaşlarınızın zaman zaman alâkasız gönderiler görüntülemesini istemezsiniz. Çünkü, bazen arkadaşlarınız tarafından profilinizde reklam paylaşımları yapılabilir ve bu gibi durumların önceden önüne geçmek daha sağlıklı olacaktır. Peki nasıl?

Facebook‘ta yer alan bir özellik sayesinde, Zaman Tüneli‘nizde yalnızca kendiniz paylaşımda bulunabiliyorsunuz.

Böylelikle arkadaşlarınız dahi profilinizde paylaşımda bulunamıyor. Profilinizin daha temiz kalması için de etkili bir yöntem. Aşağıdaki yönergelere göz atarak, ilgili işlemleri gerçekleştirebilmektesiniz.

Facebook Profilinizde Başkalarının Paylaşım Yapmasını Engelleyin

  1. Facebook‘ta oturum açın.
  2. Hesap menüsünde yer alan Ayarlar sekmesine tıklayın.
  3. Sol taraftaki Zaman Tüneli ve Etkiletleme bölümüne giriş yapın.
  4. “Zaman tünelinde kimler paylaşımda bulunabilir?” adlı seçeneğe tıklayın.
  5. İlgili seçenekler arasında yer alan Sadece Ben‘i seçerek işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Resimde görüneni kutuya yazınız: *

  • YORUM
2017-08-18 20:30:41
2017-08-18 20:19:56
2017-08-18 20:17:49
2017-08-18 20:12:19
2017-08-18 19:33:19


İçerik önerileri ve diğer istek ve şikayetlerinizi adresine bildiriniz.

TeknolojiDolabi.com-Sitemizde bilgisayar ve akıllı telefon kullanıcılarının sık karşılaştığı sorunlara ait çözümleri kolayca bulabilirsiniz.