1. Ana Sayfa
  2. MOBİL
  3. iPhone Tüm Ayarları Sıfırlayınca Neler Silinir ?

iPhone Tüm Ayarları Sıfırlayınca Neler Silinir ?

iPhone fabrika ayarlarına döndürme yani iPhone sıfırlama işlemi, iPhone veya iPad’inizin çökmesi veya donması ya da tanımlayamadığınız sorunlarınız mevcutsa bu sorunları çözmenize yardımcı olacaktır.

iPhone Tüm Ayarları Sıfırlayınca Neler Silinir ?

iPhone fabrika ayarlarına döndürme yani iPhone sıfırlama işlemi, iPhone veya iPad’inizin çökmesi veya donması ya da tanımlayamadığınız sorunlarınız mevcutsa bu sorunları çözmenize yardımcı olacaktır. Peki iPhone tüm ayarları sıfırlayınca neler silinir ?

iPhone Tüm Ayarları Sıfırlayınca Neler Silinir ?

iPhone fabrika ayarlarına döndürme yani iPhone sıfırlama işlemi, iPhone veya iPad’inizin çökmesi veya donması ya da tanımlayamadığınız sorunlarınız mevcutsa bu sorunları çözmenize yardımcı olacaktır.

Peki iPhone tüm içerikleri ve ayarları sil neleri siler?

Telefon sıfırlandığında “bütün kişisel bilgiler, rehber bilgileri, fotoğraflar, müzikler vs.” kayıtlı olan her şey tamamıyla silinir ve telefon sıfırlanır.

İçerik ve ayarları silmek sadece verileri silmez, onu fabrikadan çıktığı haline geri getirir.  Bu sayede telefonunuzu alan kişi, onu ilk kez almış gibi ilk kurulumu gerçekleştirebilir.

iPhone fabrika ayarlarına döndürme işlemine başlamadan önce cihazınızdaki önemli verileri yedeklemenizi öneriyoruz.

Eğer iPhone’unuzda biriken gereksiz verileri tam anlamıyla cihazdan kaldırmak ve sıfır cihaza yakın bir kullanım deneyimi yaşamak istiyorsanız aşağıda değineceğimiz adımları uygulayabilirsiniz.

iPhone Sıfırlama Tamamen Silme Nasıl Yapılır ?

  • AyarlarGenel’e dokunun. Aşağı inerek Sıfırla’ya dokunun.
  • Tüm İçerik ve Ayarları Sil seçeneğine dokunun.

iPhone Tüm Ayarları Sıfırlayınca Neler Silinir ?

  • iPhone’unuza parola koyduysanız veya Sınırlama parolanız varsa, parolanızı girmeniz istenecektir.
  • Parolanızı girdikten sonra, iPhone’unuzdaki tüm veri ve ayarları silmek istediğinizden emin olup olmadığınızı soran bir uyarı penceresi çıkacaktır.
  • iPhone’u Sil”e dokunarak iPhone’u sıfırlama işlemini başlatın.

Bu işlem esnasında Apple logosu ve ilerleme çubuğu görünecektir. İşlemin süresi, iPhone’unuzda ne kadar veri olduğuna bağlı birkaç dakika da sürebilir birkaç saate de çıkabilir.

Yorum Yap
Kaynak:

Yorum Yap